نقد و بررسی تخصصیتمپر قهوه مدل تکنیکال کد TE51
تمپر برای عصاره گیری قهوه به روش اسپرسو کاربرد دارد.
برای عصاره گیری قهوه به روش اسپرسو، پودر قهوه باید تا حد مناسبی تمپ یا فشرده شود. این فشرده سازی باعث می شود تا آبی که با فشار از دستگاه اسپرسو روی قهوه ریخته می شود، با نسبت زمان مناسبی از قهوه عصاره گیری کند. به عبارتی دیگر، اگر قهوه تمپ نشود، آب زودتر از زمان مورد نیاز از قهوه رد شده و کم عصاره گیری می شود.
قابلیت تنظیم ارتفاع
مشخصات
- وزن209 گرم
- نوعتمپر قهوه تکنیکال
- سایر توضیحات_قابلیت تنظیم ارتفاع_رنگ بندی متنوع