تمپ کردن قهوه به درستی یک مهارت مهم در قهوه سازی است. تمپر قهوه (Tamper) یک وسیله مورد استفاده در صنعت قهوه سازی است که برای فشردن قهوهی آسیاب شده در پورتا فیلتر (Portafilter) اسپرسوساز استفاده میشود. tamper قهوه به عنوان یکی از وسایل اساسی در صنعت قهوه سازی شناخته شده است. هدف استفاده از تمپر، فشردن قهوهی آسیاب شده در پورتافیلتر با فشار وزنی مشخص است. این فشار باید به گونهای باشد که قهوه به صورت یکپارچه و به صورت متمرکز در پورتافیلتر قرار گیرد تا دمای آب بهتری را به قهوه منتقل کند و در نتیجه، قهوه با کیفیت و عطر و طعم بهتری تولید شود. برای استفاده از تمپر قهوه، ابتدا قهوهی آسیاب شده را در پورتافیلتر قرار داده و سپس با کمک تمپر قهوه ، آن را فشرده کرده و به صورت یکپارچه و متمرکز در پورتا فیلتر قرار میدهیم. سایز این مدل تمپر ترلان، 51 است که برای اکثر اسپرسوساز های خانگی موجود در بازار مانند مباشی، رومانتیک، نوا، مباشی، یونیک، دلونگی و … میتوان از آن استفاده نمود. جنس دسته تمپر tarlan مدل P51 از پلی اتیلن بهداشتی و قابل شستشو بوده که مقاومت بسیار بالایی داشته و باعث میشود این تمپر طول عمر بالایی داشته و در عین حال بسیار خوش دست و با طراحی ارگونومیک است.
مشخصات
- وزن250 گرم
- نوعخانگی
- سایر توضیحاتمناسب برای اسپرسوسازهای خانگی سایز 51